Contact

 

U kunt contact met de praktijk opnemen per telefoon of via een e-mail.

Omdat het tijdens een onderzoek voor de cliënt vervelend is dat de telefoon wordt opgenomen en ik alleen aandacht voor de cliënt, kan het zijn dat u doorgeschakeld wordt naar de voicemail. Spreek dan u naam en telefoonnummer in en u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Telefoonnummer voor van de praktijk is: 0229-234540

Het e-mailadres is; j_vermeer@quicknet.nl

Vermeer Podologie
Gerrit Achterberghof 92
1628 VE HOORN

Hoe vindt u de praktijk.

Via de provinciale weg Hoorn – Enkhuizen , komende vanuit de richting Enkhuizen, neemt u de afslag Kersenboogerd bij Hoorn 80. U volgt de weg tot de rotonde bij Deen en gaat daar linksaf. Aan het eind van de Grevelingenweg, op de hoek van de Maasweg, vindt u rechts de praktijk. Komt u van de andere kant dan neemt u afslag Kersenboogerd (voor hotel Hoorn) en neemt bij de stoplichten (benzinestation) rechtsaf de IJsselweg. Neem de vierde afslag rechts, onder het blauwe tunneltje door aan het eind bij de T-splitsing linksaf. U ziet dan aan de rechterkant op de hoek Vermeer Podologie. (drie grote berken)

De bus van Connexxion (lijn 14) stopt op de Maasweg, halte Kap.

Attentie!!  Routeplanners sturen u het Gerrit Achterberghof in, terwijl de praktijk aan de Maasweg ligt, waar u ook kan parkeren.